Myymälä avoinna TI ja TO klo 12-19 | Ilmainen toimitus yli 199€ tilauksille

Boss Katana -sarjan uusi sukupolvi!

Erittäin suosittu mallintava kitaravahvistinsarja uudistuu. Lisää ominaisuuksia, mutta sama tuttu käyttöliittymä. Ensimmäinen erä varastossa toukokuun lopussa!


Katana Gen 3 vie kitaransoittosi seuraavalle tasolle. Uusi Tube Logic rikastuttaa sointia ja soittotuntumaa entisestään. Mukana on myös uusi Pushed Amp, joka varmasti maistuu särösoundin ystäville. Myös BOSS Tone Studio -sovellus on päivitetty entistäkin miellyttävämmäksi käyttää.

  • Paranneltu soundi, soittotuntuma ja -vaste
  • Uusi Pushed vintage-tyylin vahvistin
  • BT-DUAL yhteensopiva
  • Stereo-kuulokeulostulo
  • Line OUT:ista BOSSin klassiset kaappimikitykset; Air Feel (KTN-50 3 ei erillistä Line OUT -liitintä)
  • Paranneltu BOSS Tone Studio
  • Tuunatut kaiutinkotelot tuottavat parannellun resonanssin ja leveämmän äänen (KTN-50 EX Gen 3 ja KTN-Artist Gen 3)
  • CONTOUR, SOLO ON/OFF, CAB RESONANCE napit/potikat (100W mallista ylöspäin)
  • Uusittu Send/Return

Klilkkaa alta haluamaasi mallia, jotta näet lisätietoja ja hinnat:

Boss Katana 50 Gen 3
Boss Katana 50 Gen 3


Boss Katana 100 Gen 3
Boss Katana 100 Gen 3
Boss Katana 50 EX Gen 3
Boss Katana 50 EX Gen 3


Katana Gen 3: Inspiraatiota ilman rajoja

Edistyneen Tube Logic -vahvistinarkkitehtuurin ja reaktiivisen AB-luokan tehon tukemana BOSS Katana-sarjasta on tullut kitaristien standardi vuoden 2016 esittelynsä alkaen. Katana-vahvistimissa konkretisoituu BOSS:in vuosikymmenien suunnittelu ja -kehittelytieto. Käytössäsi on ammattitason putki-inspiroitunut sointi sekä modernit edut kuten sisäiset efektit, muistien vaihto yhdellä kosketuksella, monipuolinen soundin kustomointi sekä pienempi paino. Katana Gen 3 kohottaa sarjaa laajentamalla aluetta ja monikäyttöisyyttä, saat soittokokemuksen, jota ei muista vahvistimista löydy.

Täsmennettyjä Tube Logic -sointeja

Tube Logic toisintaa putkipiiristön ja kaikki sen monimuotoiset komponenttitason vuorovaikutukset, saat klassisen putkivahvistinsuunnittelun tavoitellun soinnin ja tuntuman käyttöösi. Lähetymistapamme jatkaa kehittymistään parantamalla viiden aikaisemmista Katana-malleista tutun vahvistinmallin sointia ja ominaisuuksia, mukaan lukien ikoninen high-gain malli "Brown". Uusi Pushed-malli tuo valokeilaan sisäiset dynamiikkaparannukset harmoniseen saturaatioon ajetun puhtaan vahvistimen miellyttävän kosketusherkällä gainilla. Kaikissa kuudessa vahvistinmallissa on valittava variaatio, näin käytössäsi on 12 erilaista sointia eri musiikkityyleihin.

“Sweet Spot” -soundi millä tahansa äänenvoimakkuudella

Kuten jokainen putkivahvistimen ystävä tietää, soundista tulee täyteläisempi, suurempi ja dynaamisempi kun käännät äänenvoimakkuutta isommalle. Valitettavasti ääni on silloin aivan liian luja moniin soittotilanteisiin. Erillinen tehonvaimennin on normaali ratkaisu tässä tapauksessa, mutta se saattaa tuoda mukanaan artefakteja, jotka värittävät vahvistimen sointia ja tuntumaa. Katana Gen 3:n integroitu Power Control yhdistää maailmojen parhaat puolet, lujaa soivan vahvistimen inspiroiva sointi on käytössäsi ilman haittaa sointiin. Käännät vain paneelin säädintä ja valjastat tason sopimaan mihin tahansa tilanteeseen, livesoitosta päivittäisiin makuuhuonejameihin.

Kuuluisat BOSS-efektit

Katana Gen 3:ssa on viisi samanaikaista efektikategoriaa, joihin on ladattu tärkeimpien efektien valikoima BOSS:in historiallisesta kirjastosta. Booster, Mod, FX, Delay ja Reverb-osissa on parannettu äänenlaatu, heti säädettävissä olevat parametrit sekä 15 efektin kokonaisvalikoima kolmen ryhmäkohtaisen variaation ansiosta. BOSS Tone Studion myötä saat lisää mahdollisuuksia; saat kustomoitua sisäiset efektit 60 eri tyypistä ja säädettyä tarkemmin valinnoilla, joita ei vahvistimen paneelista löydy. Ja kun olet asentanut lisävarusteena saatavan Bluetooth Audio MIDI Dual -adapterin, pääset muokkaamaan soundeja langattomasti keikalla älypuhelimesi BTS editor-sovelluksella.

Lyömätöntä soundinmuokkausta

BOSS Tone Studio for Katana Gen 3:ssa on uusia visuaalisia parannuksia selä graafisia kustomointivaihtoehtoja, joilla soundin säätäminen on nopeampaa ja intuitiivisempaa. Tutustu vahvistinten ja efektien editointivälineisiin, muuta efektijärjestystä ja muokkaa kokonaissoundia kolmiasentoisella Contour-säädöllä ja useilla EQ:illa. Säädä koko järjestelmän asetuksia ja käyttäytymistä. Ja organisoi omia settejä kaikille keikoillesi. Sinulla on myös pääsy BOSS Tone Exchangeen, missä voit ladata ammattisettejä sekä jakaa soundejasi maailmalaajuisen Katana-yhteisön kanssa.

Lahjakortti